Om oss

Lär känna din hund hos oss

Välkommen till Stockholms Hundsportcentrum - experten på hundträning i Stockholm. VD Josefine Durén, som har en lång agilitykarriär bakom sig startade företaget 2012 då även centret invigdes.

Vi är erfarna och kvalificerade instruktörer och hundexperter. Vi brinner för hundar och alla våra medarbetare arbetar med stor kunskap, engagemang och kompetens. Vi arbetar med moderna metoder som är baserade på den senaste forskningen när det handlar om hundträning. Oavsett om du ska tävla i agility med din hund eller bara vill ha trevligare promenader där din hund är lugn och harmonisk så kan du vända dig till oss.

Agility eller vardagslydnad – vi hjälper dig

Hos oss kommer din hund och du själv att trivas, oavsett om du vill gå en kurs i agility eller bara vill få till lugnare och trivsammare promenader. Vi strävar alltid efter att kunna individanpassa våra kurser för att kunna möta både hund och hundägare på deras nivå och efter deras behov.

Vårt motto är att på bästa möjliga sätt se service till våra kunder, oavsett om de hyrt tider i hallen eller deltar i några av våra kurser. Hela verksamheten ska präglas av högsta möjliga standard både när det handlar om våra lokaler och instruktörer. 

hundkurs Stockholm träningssal

Sverige största inomhushall för hundträning

På vårt hundsportcenter finns det gott om plats för både stora och små hundar. Vår inomhushall för hundträning är den största i Sverige och väl anpassad för hundträning. Hallen är öppen året runt och är uppvärmd med en temperatur på runt 15 grader. En plats för dig och din hund att trivas.

Vi erbjuder även möjligheter till hundrastning i vår stora inhägnade hage, där du kan hyra hagen per timme. Här är det blandad terräng med både rejäla gräsytor och skogspartier. Hos oss kan du även ta en välbehövlig paus på vårt café Hundkexet. Här erbjuder vi bland annat kaffe, drycker, mackor, smoothies, och olika godsaker.

Välkommen till Stockholms Hundsportcentrum – här kommer du och din hund att trivas och utvecklas.

Vi är erfarna instruktörer som utvecklar din hund