Valpkurs Stockholm

Valpkurs Stockholm för en fungerande vardag

Välkommen att anmäla dig till en valpkurs i Stockholm! Om du och din valp går kursen kan du själv vara med och forma hur valpen ska vara i vuxen ålder. Valpar utvecklas i en rasande takt och lär sig fort – och det gäller även oönskade beteenden. På vår valpkurs får du hjälp att få valpen på rätt väg.

Kontakta oss redan idag för att anmäla dig till en valpkurs eller någon av våra andra utbildningar. Alla våra kurser leds av kunniga och erfarna instruktörer med ditt och din valps bästa i fokus.

Vi lägger grunden för vardagslydnad

På en valpkurs får du lära dig grunderna om inlärning. Alla valpar är födda med en stor nyfikenhet och spontanitet. På valpkursen lägger vi grund för en bra vardagslydnad som kommer att göra din valp till en glad och trivsam hund.

Valpkursen är till för dig som har en valp eller unghund som är mellan 12 veckor och ungefär 7 månader gammal. Våra duktiga instruktörer går igenom en rad olika punkter:

  • Belöningssystem.
  • Hantering och passivitet.
  • Följsamhet, både löst och med koppel.
  • Inkallning.
  • Kloklippning.
  • Inlärning av sitt och ligg.

Kunskaper som gör att du kan utveckla en god relation

Kursens syfte är att ge dig som hundägare kunskap och verktyg om hur du utvecklar en bra relation till din hund och hur ni skapar fungerande vardagsvanor. Du och valpen kommer att få en bra grund som gör att vardagen kommer att fungera. Något att bygga vidare på helt enkelt.

I en valpkurs går vi igenom både teori och praktik och diskuterar om livet som ny hundägare med en valp. Vi anpassar dessutom kursen efter deltagarnas specifika behov.

Det krävs inga förkunskaper för att gå en valpkurs, det enda kravet är att valpen ska ha fått sin 12-veckorsvaccinering. Vår valpkurs hålls inomhus.

Vi är erfarna instruktörer som utvecklar din hund